Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak meczy w historii gier

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem mecze potrzebują czasu, by się zapisały. Zagraj w tym czasie 1-2 mecze. Na pewno Ci się pojawi w tej zakładce. :)

Jak chcesz sprawdzić i tak ten jeden mecz, skorzystaj ze stron typu lolskill, op.gg/mmr, lolking.

Opublikowano

Serwer LoL'a tak działają, poczekasz chwile albo zrestartuj clienta i dana gra powinna Ci się pojawić w historii.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Serwer LoL'a tak działają, poczekasz chwile albo zrestartuj clienta i dana gra powinna Ci się pojawić w historii.

Problem w tym że ja nie mam żadnych meczy z wczorajszego ani dzisiejszego dnia ;-;

Opublikowano

Czasem mecze potrzebują czasu, by się zapisały. Zagraj w tym czasie 1-2 mecze. Na pewno Ci się pojawi w tej zakładce. :)

Jak chcesz sprawdzić i tak ten jeden mecz, skorzystaj ze stron typu lolskill, op.gg/mmr, lolking.

A wymienione przez Ciebie strony nie aktualizują przypadkiem swoich danych na podstawie match history z profilu gracza?

Problem w tym że ja nie mam żadnych meczy z wczorajszego ani dzisiejszego dnia ;-;

Może grałeś mecz "niestandardowy"?

giphy.gif

Opublikowano

A wymienione przez Ciebie strony nie aktualizują przypadkiem swoich danych na podstawie match history z profilu gracza?

Może grałeś mecz "niestandardowy"?

Mecze skończone niestandardowe także się pojawiają w historii gier.

Skoro masz taki problem, a żadne z powyższych porad nie działają to spróbuj jeszcze repair clienta. Jeśli nie zadziała to napisz do supportu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

To dziwne, u ViQney'a to mecz od razu się zapisuje po zakończeniu gry. Może spróbuj reinstalować lola. 

Opublikowano

To wina Riot, dzisiaj również po zagranym meczu nie pojawił on się w mojej historii gier. W moim przypadku to pojedynczy przypadek, ale jeśli Ty masz tego więcej, to radziłbym napisać ticketa do supportu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...